Transport
Al sinds jaar en dag is Rosendaal Transport gespecialiseerd in het transport over de weg. Naarmate het drukker wordt op de weg en in de transportwereld is er een steeds grotere behoefte aan een stabiele partner die het transport van uw goederen zorgvuldig uit handen neemt. Wij bieden flexibiliteit en werken met korte lijnen waardoor we uw snel op uw wensen kunnen inspelen.
Onze professionele chauffeurs hebben vele jaren ervaring met alle aspecten in de transportwereld. Daardoor weten ze precies wat u van ons verwacht en kunnen we dat samen realiseren. Onze chauffeurs worden ondersteund met een modern wagenpark, uitgerust met oplossingen waarmee we continuïteit kunnen garanderen.

Om accuraat in te kunnen spelen op de behoefte van onze klanten is het wagenpark divers en multifunctioneel. Met minder vrachtwagens kunnen we hetzelfde volume vervoeren. We zijn flexibel in te zetten voor zowel groot volume-, stukgoed- als palletvervoer. Onze klanten zijn voornamelijk distributiecentra voor stukgoed, supermarkten, fustbedrijven voor de levensmiddelenindustrie en klanten die winkelinterieurs verzorgen.
Laadklep om zelfstandig te lossen
en laden in bijvoorbeeld stadscentrums
Meeneemheftruck voor ondeelbare
zendingen zoals lengtegoederen
Koeler voor temperatuur gecontroleerd
transport van -25 ℃ tot +25 ℃
Voor het vervoeren van winkelinterieurs betekent dat de interieurs in perfecte staat in de winkel moeten staan, ze hebben vaak een kwetsbare finish en breekbare onderdelen. Door de korte doorlooptijden vereist dit een hoge mate van vakmanschap, flexibiliteit, betrouwbaarheid en hoge service van ons. De winkelinrichting wordt van Nederland naar verschillende Europese landen vervoert o.a. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Frankrijk en Engeland.
Nederland
Om het transport binnen Nederland zo efficiënt mogelijk te verrichten is speciale kennis vereist. Onze samenwerking met gerenommeerde partners geeft ons een volledige dekking over heel Nederland. Daarmee kunnen we uw goederen in 24 uur binnen Nederland vervoeren. Ook leveringen met tijdsafspraken bij bijvoorbeeld distributiecentra of tijdvensters in centrums zijn hierdoor te garanderen.
Duitsland
Door onze jarenlange stukgoed ervaring in Duitsland kunnen we perfecte transportoplossingen bieden. Door veel in de nacht te rijden en de opzet van een koppeldienst beperken we de wachttijden en kunnen onze chauffeurs hun dag optimaal benutten. Onze auto's rijden dagelijks in de regio's Koblenz, Frankfurt am Main en Karlsruhe.
Volumecombinatie & LZV
Sommige zendingen of goederen zijn te groot om in een normale vrachtwagen te plaatsen. Daarom beschikken we over meerdere volumecombinaties met doorlaadsysteem. Hiermee creeëren we een vloerruimte van 15,2 laadmeter (38 europalletplaatsen). Daarnaast biedt de volumecombinatie ruimte voor goederen met een hoogte tot 295 centimeter, dat is 30 centimeter meer als in een normale vrachtwagen. Met de inzet van een Lang Zwaar Voertuig (LZV) sinds 2016 kunnen we onze vrachtwagens nóg optimaler beladen. De LZV heeft een totale lengte van 25,25 meter en bevat 21,6 laadmeter aan vloerruimte. Dit biedt plaats voor maarliefst 54 europallets.
Naast dat de inzet van zowel volumecombinaties als LZV's de flexibiliteit voor de klant vergroot, verkleind het de inzet van materiaal en beperkt het de CO₂-uitstoot. Dit alles is voor Rosendaal Transport zeer belangrijk.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bqyTNYuW0gs?autoplay=1&w=560&h=315]