Keurmerk Transport & Logistiek en Erkend leerbedrijf
Sinds 2016 zijn wij in het bezit van de certificering Keurmerk Transport & Logistiek.

Al jaren stomen wij beroepschauffeurs, magazijnmedewerkers en administratief medewerkers klaar. Dit heeft erin geresulteerd dat wij ons Erkend leerbedrijf mogen noemen. Kijk op Stagemarkt.nl voor ons actuele aanbod aan stage- en leerbanen.
ICT
Automatisering is belangrijk, het scheelt in tijd en fouten kunnen geminimaliseerd worden. Wij zijn constant bezig om nieuwe ontwikkelingen door te voeren. Wij maken gebruik van een hoogwaardig Transport Management Systeem. Opdrachtgevers kunnen via ons online portal zendingen direct aanmelden, waarbij de opdracht in ons TMS komt. Elke vrachtwagen is uitgerust met een boordcomputer en ons TMS staat in verbinding met de boordcomputers. Tevens zijn alle trekkende en getrokken eenheden uitgerust met een GPS-volgsysteem.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Wij dragen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen uit in onze bedrijfsvoering, zo houden we oog op de wereld om ons heen. Het milieu staat hoog in het vaandel bij Rosendaal Transport. Het wagenpark bestaat voor meer dan 85% uit Euro 6 voertuigen. In 2016 is ons wagenpark uitgebreid met een LZV wat ook zal zorgen voor CO2-reductie. Hierdoor is ons moderne en flexibele wagenpark geschikt voor de toekomst. Er is geen gasaansluiting aanwezig in ons pand, de kantoren worden gekoeld en verwarmt met een lucht warmte-wisselsysteem. Daarnaast hebben we inmiddels 205 zonnepanelen op onze daken en zijn alle panden voorzien van LED-verlichting. Hierdoor is ons pand CO2-neutraal.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZGkjUGFLp58?version=3&loop=1&autoplay=1&rel=0&showinfo=0&modestbranding=1&controls=0&enablejsapi=1&disablekb=1&fs=0&playlist=%20ZGkjUGFLp58&w=560&h=315]